Geen filteropties mogelijk

Sorteren op: Prijs laag-hoogPrijs hoog-laagNaam A-ZNaam Z-A
    Geen resultaten gevonden.

Duurzame selfie sticks

Duurzame selfie sticks

Ook duurzame selfie sticks zijn te koop in de green gift shop van Robitex. Belangrijk om te weten bij duurzame selfie sticks is dat de selfie stick niet alleen gemaakt is van duurzaam materiaal. Dit betekent ook dat de stick langer mee gaat dan niet duurzame sticks. Met het aanschaffen van een duurzame selfie stick draagt u dus niet alleen bij aan een beter milieu, hij gaat ook nog eens veel langer mee. 

Selfie stick bedrukken

Net zoals andere duurzame gadgets in ons assortiment, zoals de duurzame powerbank, is de selfie stick ook te bedrukken met je eigen logo. Natuurlijk is de manier van drukken door onze fabrikant vaak ook duurzaam. Voor meer informatie kunt je  contact met ons opnemen en wij vertellen je graag meer over het bedrukken van de duurzame selfie sticks. Het maakt niet uit hoe groot uw logo is of uit hoeveel kleuren deze bestaat, het logo kan altijd op de stick worden gedrukt.

24/7 winkelen bij Robitex

Je shopt 24 uur per dag bij Robitex, want wij zijn online altijd geopend. In onze vernieuwde website kun je op ieder gewenst moment een bestelling plaatsen. Dus maak met z'n allen de wereld iets beter en bestel snel een duurzame gadget zoals deze selfie stick! Leuk om als relatiegeschenk te geven aan je klanten of personeel.