Geen filteropties mogelijk

Sorteren op: Prijs laag-hoogPrijs hoog-laagNaam A-ZNaam Z-A
    Geen resultaten gevonden.

Duurzame douchetimers

 

Duurzame douchetimers bestellen

Duurzame douchetimers zijn te bestellen in de Green Gift shop van Robitex. Het duurzame aan deze douche timers is een douche timer er voor zorgt dat je niet te lang doucht. Wat veel mensen niet weten is dat te lang douchen erg schadelijk is voor het milieu. Door gebruik te maken van deze douche timers weet je zeker dat je niet te lang doucht. Wij hebben een goedkopere mini douche coach en ook een wat duurdere Timo douche coach.

Duurzame douchetimers bedrukken

De duurzame douche timer is te bedrukken met uw eigen logo of persoonlijke boodschap. Laat zien aan je klanten en personeel dat je geeft om het milieu en geeft deze douche timer cadeau.

Ga voor een meer duurzame wereld

Wij proberen door middel van onze duurzame Green Gift shop mee te werken aan een meer duurzame wereld. Als we allemaal een klein steentje bijdragen, dan kunnen we namelijk bergen verzetten. Begin bijvoorbeeld met deze duurzame jassen voor je personeel of eventueel klanten. Dat is al een mooi begin en misschien kun je ook eens denken aan andere duurzame kantoorartikelen. Klik hier voor ons contactformulier voor meer informatie over de mogelijkheden.