Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken bestellen

Duurzame relatiegeschenken bedrukt met logo

Duurzame relatiegeschenken zijn heel simpel gezegd goed voor het milieu. Met het aanschaffen van deze relatiegeschenken denk je namelijk aan de productie of grondstoffen waarmee ze zijn gemaakt. Duurzaamheid is natuurlijk een enorm ruim begrip en wordt door iedereen vaak anders gebruikt. We hebben er een mooi blog over geschreven "duurzame relatiegeschenken". Als wij denken aan duurzame relatiegeschenken dan denken wij aan relatiegeschenken waarbij rekening is gehouden met de volgende dingen: 

 

  • De duurzame relatiegeschenken gaan langer mee dan normale relatiegeschenken

  • De geschenken zijn gemaakt van gerecyclede materialen of zijn zelf op den duur recyclebaar

  • Bij het productieproces is nagedacht over duurzaamheid door bijvoorbeeld minder energie en water te gebruiken

 

Bij alle producten in ons assortiment is nagedacht over bovenstaande punten. Dat alle geschenken uit onze shop ook daadwerkelijk voldoen aan het label duurzaamheid kun je zien aan ons CSR certificaat. Wij hebben namelijk het CSR certificaat goud ontvangen van de branche organisatie PPP.  Wij proberen zowel intern als extern rekening te houden met duurzaamheid. Wij vinden namelijk dat als we allemaal kleine steentjes bijdragen, je bergen kan verzetten. 

 

Wij hebben partnerships afgesloten met Dopper, Ogu en Rockbook en hier zijn we heel erg trots op. Daarnaast is het assortiment zoals je in deze shop kan zien enorm uitgebreid. Hieronder vind je een lijstje van alle categorieën die wij allemaal in ons assortiment hebben. Staat er iets niet tussen? Neem dan contact met ons op middels dit contactformulier of telefonisch op nummer 053 433 31 60 en wij helpen je graag verder. 

 

 

Waarom jouw duurzame relatiegeschenken online bestellen in onze webshop?

  • Omdat er bij het bestellen van uw duurzame relatiegeschenken in onze webshop geen medewerkers aan te pas komen, kunnen wij de groene relatiegeschenken relatief goedkoop aanbieden.

  • De webshop is een service van Robitex BV, een partner in het leveren van relatiegeschenken met meer dan 20 jaar ervaring.

  • Wij bieden je een breed assortiment zogenaamde groene relatiegeschenken waaruit je kunt kiezen.

  • Je kunt de duurzame relatiegeschenken bestellen op een tijd waarop het jou uitkomt; je bent niet afhankelijk van kantoortijden.

  • Robitex is, naast het ISO9001 certificaat, in het bezit van het MVO branche certificaat CSR Goud! 

  • Wij zijn aangesloten bij branche organisaties en kregen in 2014 een eervolle vermelding als leverancier van het jaar.

  • Als je een duurzaam relatiegeschenk bestelt waarvoor je een logo wilt gebruiken dat niet voldoet aan de drukspecificaties, nemen wij persoonlijk contact met je op. Je krijgt dus altijd wat je hebben wilt en voor ogen heeft.

 

Wij hopen dat je kiest voor duurzame relatiegeschenken uit de Green Gift Shop van Robitex. Zoals gezegd is onze overtuiging dat als je allemaal een kleine steentje bijdraagt, je bergen kan verzetten.